Яхтен круиз Бодрум, Турция – южни гръцки острови

ЯХТЕН КРУИЗ БОДРУМ, ТУРЦИЯ – ЮЖНИ ГРЪЦКИ ОСТРОВИ

СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ ДО ЯХТАТА

 7 НОЩУВКИ

yahten-kruiz-marmaris-turcia-rodos-greece-datca-marmaris-rsp travel-01Пътували ли сте с яхта? Ако това е една ваша мечта, която очаква точния момент, за да се превърне в реалност, можете да изберете този яхтен круиз от аристократичния турски град Бодрум, през южните гръцки острови и прекрасни малки заливчета

ПРОГРАМА

БОДРУМ – ЮЖНИ ГРЪЦКИ ОСТРОВИ /КОС, РОДОС, СИМИ/ – БОДРУМ

karta-yahten-kryiz-turcia-bodrum-uzhni-gracki-ostrovi-rsp travelДен 1 БОДРУМ: Посрещане от турския партнъор, трансфер и настаняване на яхтата. Яхтата ще бъде на пристанище в Бодрум и можете да се качите на борда по всяко време в следобедните часове. Ще разполагате с време да се потопите в нощния живот и да разгледате прекрасния град. Вечерята е на борда и нощувката ще бъде на яхтата на пристанището.

Ден 2 ОСТРОВ КОС: Капитанът ще завърши документалните формалности към пристанището, докато гостите закусват. Екипажът ще ви информира за безопасността на яхтата и ще ви даде информация за предстоящия круиз. След като напуснете пристанището ще има кратко спиране на Lambi Beach, в близост до пристанището на остров Кос, където ще можете да плувате в чистите води на този малък хубав плаж. Следващата спирка е остров Кос, известен с бурен нощен живот, търговски улички, заведения и ресторанти. Това е най-колоритния и пълен с живот остров. Обядът ще бъде сервиран на палубата. Нощувка и вечеря на яхтата на остров Кос.

yahten-kruiz-turcia-bodrum-ostrov-kos-garcia-rsp-travel Ден 3 ОСТРОВИ НИСИРОС – СИМИ: След закуска, рано сутринта яхтата отплава към остров Нисирос. Ще има почивка за плуване на остров Giali. Остров Нисирос е известен с вулканът избухнал през 1422 г. , който все още е активен. Село Никея, което се намира от страната на кратера е изключително красиво със своите бели улици и квадратни мозайки. По желание можете да направите автобусна обиколко около кратера на вулкана и можете да видите газовете идващи от земята. В късния следобед яхтата ще акустира на пристанището на остров Сими. Сими е малък, типичен, девствен гръцки остров. Къщите са в стар традиционен стил, а малкото пристанище е изключително красиво. Островът има уникални заливи и прекрасни борови и дъбови гори.  Обядът и вечерята ще бъдат сервирани на палубата. Нощувката е на този малък и романтичен остров на яхтата.

yahten-kruiz-marmaris-turcia-symi-greece-marmaris-rsp travel-01Ден 4 ОСТРОВ РОДОС: След закуска, ранно отпътуване за Родос. Той е най-големият от Додеканезките острови и най-източният от големите острови на Гърция в Егейско море. Разположен е приблизително на 18 километра западно от Турция, между континентална Гърция и остров Кипър. Родос е столица на Додеканезките острови. Исторически островът е известен с Родоския колос, едно от Седемте чудеса на света. Средновековният град е включен в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. В старата част на града можете да посетите музея в замъка, както и много магазини и ресторанти. Можете да се разходите и на пристанището Mandraki, както и в новия град. Родос също така е известен с 300-те си слънчеви дни в годината. Препоръчваме ви да се насладите и на нощния живoт, който предлага този красив древен остров. Обядът и вечерята ще бъдат сервирани на палубата. Нощувка на яхтата.

yahten-kruiz-bodrum-turcia-rodos-bozburun-datca-marmaris-rsp travel-01Ден 5 ДАТЧА: След закуска връщането към Турция ще бъде през малкия град Датча, където можете да се разходите и да плувате. Обядът и вечерята ще бъдат сервирани на палубата. Нощувка на яхтата в Датча.

Ден 6: INCEBURUN – PALAMUTBUKU – KNIDOS Яхтата се отправя към Inceburun. Закуската и почивката за плуване ще се проведе тук. След това лодката отплава към Palamutbükü за обяд и почивка за плуване. Следва Cnidus, град развит в областта на науката, изкуството и архитектурата. Можете да се разходите на брега и да разгледате руините на острова. Вечеря и нощувка.

Ден 7 KARAADA: Рано сутринта ще се отправите към Karaada (Black Island). Закуската и почивката за плуване ще бъдат на прекрасния залив pochivka-v-bodrum-turcia-почивка-в-бодрум-турция-turisticheska-agencia-rsp-travelс тюркоазени води Poyraz Bay, който се намира в южната част на острова. Вечерята и нощувката ще бъдат на пристанище Бодрум, където ще пристигнете късния следобед.

Ден 8 БОДРУМ: След закуска можете да си вземете довиждане с любезния екипаж и да напуснете яхтата, запазвайки прекрасни спомени от това невероятно плаване.

 

 


Програмата може да претърпи промени взависимост от климатичните условия! Настаняването на яхтата е след 15:30 ч, освобождаването на яхтата е след закуска, до 10:30 ч. По време на круиза ползването на електричество А/С е 8 часа на денонощие!

Яхтите са със 6 – 8 кабини и местата са силно ограничени!

 

Пакетните цени са в евро /плащане в лева по курс 1.956/ и включват:

 • 7 нощувки на база закуска, обяд, следобеден чай и кафе със снаксове, вечеря на яхта тип "Гюлет". Напитките се заплащат допълнително
 • медицинска застраховка с асистанс /5000 евро от застрахователна компания Уника/, за лица над 65 г. – доплащане
 • всички пристанищни и други такси по време на плаването с яхтата
 • посрещане и изпращане на български език в Турция от представител на фирмата партньор. По време на круиза няма представител на турския партньор

Пакетните цени не включват:

 • транспорт /пътуването на туристите до и от яхтата е със собствен транспорт/. При запитване може да предложим самолетни билети и трансфери
 • допълнителни екскурзии
 • застраховка “Отмяна на пътуване“ /по желание/ – възстановява изплатената сума, при отказ по здравословни и други причини, определени от ЗК Армеец

Условия за записване:

 • Цените са за резервации с депозит 50%. Доплащане 30 дни преди заминаване.
 • Валиден задграничен паспорт, с минимално 60 дни от датата на последния ден на престоя в Турция

Срокове за анулации и неустойки:

 • до 40 работни дни преди датата на заминаване – без неустойка;
 • от 39 до 21 работни дни – 50% неустойка;
 • от 20 работни дни до деня на пътуване – 100% неустойка.

Минимален брой туристи за осъществяването на програмата: няма

Facebookmail